Bokstraining

6 tot 14 jaar jeugd

Iedereen tussen de 6 en 14 jaar is van harte welkom om op een leuke manier kennis te maken met boksen en les te krijgen.

Beginners

Je krijgt bij de Boksacademie de kans om van olympische bokser les te krijgen en de basis van boksen te leren. Samen met zijn team leer je de beginselen van de bokssport. Dit houdt in; de bokshouding algemeen, bewegen en stoten, maar ook discipline en luisteren naar de trainer. Je leert in de starters groep te werken aan je verdediging en het uitdelen van stoten. Daarnaast leer je een basis conditie opbouwen om te kunnen boksen en train je je spieropbouw. Als je als beginner de startersgroep hebt doorlopen, ken je alle principes van het boksen en beheers je deze in de basis.

Groepen voor dames/meisjes

Op 2 dagen per week is onze boksschool alleen toegankelijk voor vrouwen.
De bokslessen zijn dan onder leiding van een vrouwelijke trainer. Samen wordt er gewerkt aan conditie en lenigheid, weerbaarheid en zelfverdediging.

Gevorderden

Als gevorderde leer je conditie opbouwen en jezelf klaarstomen voor het grote werk. In deze groep krijg je optimale begeleiding naar recreatieve wedstrijden of naar de top van het wedstrijdboksen.
Dit allemaal onder begeleiding van meervoudig wereldkampioen en olympsich bokser Orhan Delibas en zijn team. Belangrijk is dat je de techniek onder de knie hebt, hierbij hoort ook het uithoudingsvermogen en conditie.
Ook wordt er gewerkt aan het mentale aspect van de bokssport. Dit houdt in niet bang te zijn om in de ring te gaan staan en het opbouwen van zelfvertrouwen.
Voor deze groep heb je naast een basisconditie, de drive nodig om je grenzen op te zoeken tijdens de zware training.

Individuele training

Voor iedereen, van wedstrijdbokser tot mensen met beperkingen. Zowel beginnende als gevorderde boksers kunnen bij de Boksacademie individuele coaching krijgen. Op het gebied van tactiek, techniek, training, voeding, etc. Dat geldt ook voor mensen die ‘zomaar’ kennis willen maken met het boksen. Om een betere conditie te krijgen, zelfverdediging te leren, af te vallen, sterker en leniger te worden, noem maar op. En dat geldt tevens voor wedstrijdboksers die op niveau competitie draaien. Onze voormalige topsporters hebben op internationaal en wereldniveau meegedraaid en adviseren graag.
Daarnaast kan individueel les worden gegeven aan mensen met beperkingen. Hierbij kan eventueel een door de Boksacademie ingezette gedragswetenschapper worden ingezet of een gedragswetenschapper van de locatie waar diegene zorg/begeleiding ontvangt. Een Olympisch medaillewinnaar als personal coach of trainer? Dat kan bij de Boksacademie! Informeer eens naar de mogelijkheden. Een lesprogramma wordt altijd in nauw overleg samengesteld.

Bokstijden

Contributie per maand

Leden jonger dan 16 jaar € 20,-
Leden vanaf 16 jaar € 25,-
Verder vragen we eenmalig € 5,- inschrijfgeld
(We accepteren de Gelrepas)