Vertrouwenscontactpersoon

Mijn naam is Natasja Nortier en ik ben aangesteld als vertrouwenspersoon bij de Boksacademie. Met mijn vriend en onze 3 kinderen woon ik in Arnhem en ik boks al een aantal jaar met veel plezier bij de Boksacademie.
Ik vind het belangrijk dat iedereen op een fijne en veilige manier kan trainen en wil me hier ook voor inzetten. Mocht je ergens mee rondlopen, maak je je ergens zorgen over, is er iets voorgevallen en vind je het lastig om hiermee naar iemand van de Boksacademie te gaan, dan kan je altijd bij mij als vertrouwenspersoon terecht. Je kan bij mij je verhaal kwijt en samen overleggen we welke vervolgstappen er kunnen worden genomen. Wat met mij wordt besproken, zal op een vertrouwelijke wijze behandeld worden en alleen met jouw toestemming worden anderen op de hoogte gebracht.
Blijf niet met je problemen rondlopen en neem gerust contact met mij op via natasjanortier11@gmail.com of spreek me aan voor of na een training. Je kunt ook contact opnemen met het Vertrouwenspunt Sport van NOC*NSF via 0900 – 202 55 90 (gratis) of met de vertrouwenspersoon van de Nederlandse BoksBond Sammy Hahouhi via s.jahouhi.vcp@nederlandseboksbond.nl